Lataa maksuton opas

Kiitos mielenkiinnosta Ammattikorkeavalmennusta ja opiskeluopastamme kohtaan.

Voit ladata oppaan alla olevasta linkistä.

LATAA OPAS AMK-VALINTAKOKEESEEN 2023

Opinto-oppaassa on runsaasti neuvoja liittyen valmistautumiseen ja menestymiseen AMK-valintakokeessa. Opas sisältää myös harjoitustehtäviä ratkaisuineen AMK-valintakokeeseen valmistautumista varten.

Monissa suosituimmissa AMK-koulutusohjelmissa kilpailu opiskelupaikoista valintakoekiintiössä voi olla on erittäin kovaa. Opiskelupaikan saaminen tässä tilanteessa edellyttää erittäin hyvää menestystä valintakokeessa. Joissakin koulutusohjelmissa aloituspaikkojen lukumäärä on hyvin pieni verrattuna hakijoiden määrään. Tämän lisäksi myös ensikertalaiskiintiöillä voi olla huomattavaa vaikutusta vaadittavaan pistemäärään. 

Mikäli haet suosittuun koulutusohjelmaan ja et kuulu ensikertalaiskiintiöön, niin sinun kannattaa valmistautua valintakokeeseen erittäin hyvin. Näissä tilanteissa opiskelupaikan saaminen valintakoekiintiössä edellyttää hakijalta valintakoevaatimusten erinomaista hallintaa ja menestymistä itse valintakoetilanteessa.

Ammattikorkeavalmennuksella on kolme erilaista kurssipakettia AMK-valintakokeeseen valmistautuville. 

  1. Materiaalipaketillamme (verkko-oppimisympäristössämme) saat käyttöösi monipuoliset tehtävät ja ratkaisut sekä teoriaosuuden.
  2. Verkkokurssimme on ajasta ja paikasta riippumaton täydellinen opetuspaketti. Verkkokurssi sisältää materiaalipaketin sisällön lisäksi luentotallenteet opetuksesta. Opetusvideoiden avulla hankalatkin asiat selkeytyvät.
  3. Kattavimmat kurssimme ovat online-kurssimme (eLive-kurssi) ja lähiopetuskurssimme (Hki, Tre, Tku), jotka antavat kaiken mahdollisen tuen. Pakettiin kuuluu kaikki edullisempien pakettien tuotteet, mutta myös lisäksi online- tai lähiopetukset. Näillä kursseilla osallistut aikataulutettuun reaaliaikaiseen opetukseen.

Materiaalipaketin hinta useimpiin hakukohteisiin on 99 €. Verkkokurssi on suosituin kurssimme, jonka hinta useimpiin hakukohteisiin on 199 €.

 

Onnea ja menestystä AMK-valintakokeeseen joko itsenäisesti valmistautuen tai kurssiemme avulla.

Ystävällisin terveisin

Tero Laiho

Ammattikorkeavalmennus

asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi

P: 020 7310551