Yleiset sopimusehdot

Kurssin maksaminen:

Kurssi maksetaan normaalisti verkkokaupan maksupalvelussa, jossa voit valita haluamasi maksutavan tarjolla olevista maksutavoista. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös erissä tai laskulla. Kerromme tästä lisää myöhemmin näissä sopimusehdoissa.

Kurssin peruminen:

Mikäli haluat peruuttaa kurssin tai et ole muuten varma osallistumisestasi, niin suosittelemme aina ensin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse P: 020 7310551.

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkua, palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 100 euron varausmaksua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 30 päivää ennen kurssin alkamista, niin perimme kurssimaksun kokonaan. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 30 päivää ennen valmennuskurssin alkamista, ei kurssin peruuttaminen ole mahdollista ja perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Erikseen haluamme korostaa, että kurssinlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tapahtuu olemalla yhteydessä Ammattikorkeavalmennukseen. Peruutuksesta on aina lähetettävä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi, jonka jälkeen saat vastauksen viestiisi.

Tilaamasi opiskelumateriaalit (verkkomateriaali) voit palauttaa/peruttaa 14 päivän kuluessa tilauksesta / käyttäjätunnuksen aktivoimisesta. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Kurssimateriaalin käyttäminen:

Verkko-oppimisympäristössä (Moodle yms.) oleva materiaali on tarkoitettu vain Ammattikorkeavalmennuksen valmennuskurssilaisten henkilökohtaiseen käyttöön. Verkko-oppimisympäristön käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa muille. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Laskulla maksaminen

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun erissä tai laskulla. Valitse verkkokaupassa tässä tilanteessa maksutavaksi OP lasku, Walley tai Jousto.