Kurssipalautteet ja tulokset

Kommentteja kevään 2022 AMK-valmennuskursseilta

”Laajat osiot jokaisesta koeosiosta. Itsetunto parani mielettömästi opiskelun aikana koetta varten ja oppimisesta tuli taas mieluisaa.”

”Saada mahdollisimman hyvä ja laaja kuva valintakokeesta ja menestyä kokeessa hyvin. Mielestäni kurssi oli todella hyvä näihin!”

”Tavoitteina oli oppia matematiikan osion aihealueet sekä hyvät vastaustekniikat muihin osiohin. Odotukset toteutuivat sillä oikea pääsykoe oli hyvin lähellä tällä kurssilla opittuja asioita.”

”Lähinnä matematiikan ja englannin takia alunperin tämän kurssin valitsin, koska tiesin ne haastavaksi itselle. Yllätyin kuitenkin ettei muutkaan osiot ihan niin läpihuutojuttuja olleet, niinkuin ehkä aluksi ajattelin. Enkä varmasti olisi osannut vastata niihin tehtäviin pääsykokeissa ilman tämän kurssin tarjoamaa tietoa. Tavoitteet siis kohdallani ylittyivät.”

”Monipuoliset tehtävät ja harjoitukset. Myös materiaalin saaminen jo vuodenvaihteessa itseopiskeluun oli loistavaa. Myös kaikkien opettajien ammattitaito, sekä muutamien opettajien (kuten matematiikka/englanti) erityisen positiivinen ja kannustava asenne. Myös eritasoisten opiskelijoiden huomioiminen oli hienoa luennoilla. Harjoituskokeet olivat loistava juttu. Niitä tekemällä saa hyvän kuvan omasta osaamisesta.”

”Parasta oli se, että oli runsaasti tehtäviä ja niitä sai alkaa tekemään heti kurssin ostettua. Myöskin oppitunnit oli hyviä, erityisesti matikan ja päätöksentekotaitojen tunnit tuli tarpeeseen. Plussaa myös oman edistymisen seurannasta! Oli huippua kun pystyi hieman seurailemaan omaa edistymistä ja oppimista!!”

”Harjoituskokeet olivat erittäin hyviä, niissä pääsi harjoittelemaan ajan käyttöä sekä milloin on hyvä jättää vastaamatta.”

”Oman edistymisen seurannan selkeys. Olisi varmasti jäänyt jotain tekemättä ellei tuota olisi ollut.”

”Asiat oli esitetty helposti ymmärrettävällä tavalla. Oli opetusvideota, sopivasti tehtäviä ja kokonaisuus helppo hahmottaa.”

”Videomateriaalit. Olen auditiivinen oppija. Koska opiskelijat kyselivät tarkentavia kysymyksiä opettajalta, sai itse myös samalla selventäviä vastauksia siihen mistä vastaus muodostuu. Itselläni oppimisrutiineista aikaa valtavasti ja tämä auttoi juuri muistin virkistämisessä ja jopa uuden oppimisessa paljon.”

”Suuri tehtävämäärä, monta harjoitusvalintakoetta. Luentotallenteiden matikan opettaja oli aivan ihana! Opetus oli tehty omalla persoonalla, mielenkiintoisesti ja selkeästi. Niitä kuunteli ja katsoi hymyssä suin.”

”Oppimiskone ja varmaan kaikki muutkin osat. Se miten näet oma etenemisprosessi oli aivan huikea. Tehtävien vastauksessa oli selitys miksi juuri se on oikein.”

”Täyspitkät harjoituskokeet tietenkin auttoivat hahmottamaan oikeaa koetilannetta ja aikakäsitystä. Pidin erityisesti osiokohtaisista harjoituskokeista. Niiden avulla pystyi harjoittelemaan itselle vaikeimpia osa-alueita ja vielä paineen alla ajastuksen takia. Ja niitä oli monta! Kirjalliset ohjeet olivat myös selkeitä ja esim. matikassa hyvin purettu vaihe- vaiheelta osioiksi, jotta minäkin, jolla matikka päätä ei ole, ymmärsin lukemalla.”

”Erityisesti harjoituskokeet oli tosi hyvä juttu. Sai osviittaa millainen virallinen valintakoe oikeasti voi olla ja näki miten niissä pärjäsi. Erityiskiitos siis kokeista.”

”Selkeät teoriat, suurimmassa osassa väärien vastausten ratkaisut selkeät. Näkee mitä on jo tehnyt ja missä on mennyt väärin.”

”Ilman kurssia minulla ei olisi luultavasti ollut mahdollisuuksia päästä opiskelemaan unelma-alaani, joten olen kurssiin tyytyväinen ja kiitollinen että tällaisia järjestetään.”

”Pääsykokeessa aikaraja on varsin tiukka, joten valmennuksesta saatu rutiini tehtävien tekoon oli erityisen tärkeässä osassa menestymistä”

”Upeaa työtä! Kiitos! Teistä huokuu se, että haluatte oppilaanne menestyvän. Loistavia käytännön ohjeita tuli! Pääsin kouluun tai en, olen silti tosi kiitollinen tästä kurssista!”

”Kiitos, että olette järjestäneet tällaisia kursseja. Omasta opiskelusta on vierähtänyt jo useampi vuosi, sekä 1 vuotias lapsi on vielä lisänä. Opin ja oivalsin paljon asioita mm. matematiikasta, joka oli yläasteella suuri mysteeri minulle. Nyt ymmärrän paremmin erilaiset laskutoimitukset!”

”Mahtavaa, että tällainenkin on olemassa 🙂 pidän myös siitä, kuinka olette kannustavia ja yritätte saada meidät uskomaan itseemme.”

”Kiitos kaikille opettajille ja muille tekijöille! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista :)”

”Materiaalit oli erittäin hyviä, selkeitä ja monipuolisia. Harjoituksia oli riittävästi ja koska ne sai suorittaa useampaan otteeseen niin se todella painoi mieleen tehtävien logiikan ja ”säännöt” ja se pakotti keskittymään niiden tekoon täysillä, ja se helpotti myös h-hetkellä itse kokeeseen keskittymistä. Materiaalipaketissa asiat oli kerrottu selkeästi, käytännöllisesti ja sopivan yksinkertaisesti, jotta asiat jäivät askel askeleelta helpommin mieleen eikä ajatus katkennut ylenpalttisiin tai vaikeisiin kuvauksiin tai liian pitkiin selityksiin. Erinomainen, ei voi muuta
kuin kehua! :)”

”Valmennuskurssi oli ihan ehdoton, koska valintakokeessa on tietynlaisia tehtäviä. Kurssilla sai tehdä niin paljon sen tyyppisiä tehtäviä, että kokeessa ne meni jo rutiinilla. Materiaalipaketti oli minulle täysin riittävä. Siihenkin sisältyy todella paljon harjoitustehtäviä, jotka vastasivat aika hyvin valintakokeen tehtäviä. Suosittelen valmennuskurssia kaikille, jotka ovat menossa amk-valintakokeeseen.”

”Kiitos Kiitos kiitos!!! En olisi päässyt ilman tätä kurssia! Matikka ollut minulle aina haaste, ja opin niin paljon kurssin aikana perus matematiikkaa. Myös etiikan ja tunneäly osion tehtävät auttoivat hurjasti pääsykokeissa. Upea kurssi! Selkeä ja helposti ymmärrettävä ja portaittain etenevä, Kiitos!”

”Mainio kurssi. Ei ois ollu mitään jakoja päästä läpi ilman tätä. Tehtävät oli motivoivia ja todella perusteellisesti selitetty. Pidin kovasti myös tehtävien rytmityksestä. Ne oli pienissä paloissa niin ei ollut suurta kynnystä ryhtyä niitä tekemään vaikka olisikin vain vähän aikaa/ kiinnostusta sillä hetkellä. Tehtävät kuitenkin imaisi mukaansa ja sit niiden parissa tulikin vietettyä huomattavasti pidempään mitä aikoi.”

”Ihan huippukurssi! Ei-ensikertalaisena kilpailin viidestä paikasta lähes 900 hakijan kanssa ja sain napattua niistä yhden! Kurssin jälkeen sain pääsykokeesta lähes 20 pistettä enemmän kuin ilman kurssia. Iso kiitos laadukkaan kurssin järjestämisestä! :)”

”Tämä valmennus oli aivan mahtava juttu. Kiitos todella tuhannesti, kun ylläpidätte tällaista sivustoa! Minun edellisestä koulunkäynnistä on aikaa yli 15 vuotta ja nykyinen koulutustasoni on toisen asteen ammattikoulu. En olisi todellakaan päässyt tekniikan alan amk pääsykoetta läpi ilman tätä valmennusta. Tulen suosittelemaan tätä valmennusta kaikille, jotka valmistautuvat pääsykokeisiin. Kiitos vielä ja mukavaa kesän jatkoa!”

”Materiaalipaketista oli ihan älyttömän paljon hyötyä. Kurssin avulla sai käsityksen millaisia tehtäviä valintakokeeseen tulee.”