Usein kysyttyä

Jos et löydä kysymykseesi vastausta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse

asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi

 tai 

puhelimitse 020 7310551.

Kurssilaisistamme 1149 sai opiskelupaikan kevään 2022 valintakokeiden perusteella.

AMK-SOTELI valmennuskursseilta 502 kurssilaistamme sai opiskelupaikan valintakokeella.

Meidän ei tarvitse vääristellä sisäänpäässeiden lukumääriä tai sisäänpääsyprosentteja niin kuin osa muista kurssijärjestäjistä tekee.

Ammattikorkeavalmennuksen AMK-kurssit ovat markkinoiden laajimmat.

Esimerkiksi:

Tekniikan ja merenkulun alan AMK-kurssilla on yli 2300 harjoitustehtävää ratkaisuineen ja 16 harjoituspääsykoetta.

SOTELI alan AMK-kurssilla on yli 2200 harjoitustehtävää ratkaisuineen ja 16 harjoituspääsykoetta.

Liiketalouden ja tietojenkäsittely alan AMK-kurssilla on yli 1800 harjoitustehtävää ratkaisuineen ja 16 harjoituspääsykoetta.

Tietoa ammattikorkeakouluihin hakemisesta löydät ammattikorkeakoulujen yhteiseltä sivustolta.

Ammattikorkeakouluun.fi

Kevään 2023 AMK-valintakokeeseen tarkoitettu verkkoympäristö on avattu. Saat arkipäivinä tunnukset käyttöösi muutaman tunnin kuluessa ilmoittautumisesta. Jos ilmoittaudut illalla tai viikonloppuna, niin saat tunnukset käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. (Huom! Kesälomakaudella kahden arkivuorokauden kuluessa)

Jos haluat keskittyä vain tehtävien tekemiseen ja täysin itsenäiseen opiskeluun, silloin materiaalipaketti on paras vaihtoehto. Mikäli haluat tehtävien lisäksi käyttöösi opetustallenteet, silloin verkkokurssi sopii sinulle erinomaisesti. Jos haluat edellisten lisäksi aikataulutettua opetusta ja mahdollisuuden kysyä opetuksen aikana lisäneuvoja opettajalta, silloin valintasi on lähiopetus- tai Online-kurssi.

Online-kurssi on etäopetus eli ns. online-kurssi, jossa opettaminen tapahtuu Zoom-ympäristössä. Opetus on etukäteen aikataulutettu ja tilanne on kaikin puolin samanlainen kuin luokkatilassakin olisi. Online-kurssi antaa mahdollisuuden osallistua opetukseen mistä tahansa, sillä tarvitset käyttöösi vain internet-yhteyden sekä tietokoneen tai tabletin. Online-opetuksen aikana pystyt kysymään opettajalta neuvoa reaaliaikaisesti joko mikrofonin tai chatin kautta. Koska voit itse valita paikan, jossa Online-opetukseen osallistut, saat halutessasi täydellisen keskittymisrauhan.

Sivustolle ”Tietoa AMK-valintakokeesta” on koottu laaja tietopaketti, josta selviää muun muassa hakukohdekohtaiset valintakoevaatimukset.

Tähän kysymykseen ei luonnollisestikaan ole vastausta. Olemme itse osallistuneet aiempiin AMK-valintakokeisiin, jotta voimme auttaa kurssilaisiamme menestymään parhaalla mahdollisella tavalla AMK-valintakokeen eri osioissa. Aikaisemmista AMK-valintakokeista voit lukea lisää täältä.

Lataa maksuton AMK-valintakoeopas, niin saat infoa valintakokeen sisällöstä. Esimerkkitehtäviä löydät myös kohdasta ”Esimerkkimateriaalit”.

Voit aloittaa matemaattisten taitojen opiskelun nollapohjalta. Kurssiin kuuluu matematiikan alkeet/perusteet osuus, jossa kerrataan matematiikan perustaitoja. Tämä osio on tarkoitettu erityisesti sellaisille hakijoille, joilla matematiikan osaaminen on heikolla tasolla tai aikaisemmista matematiikan opinnoista on kulunut jo pidemmän aikaa.

Ammattikorkeakoulujen hakuajoista ja valintakoepäivistä voit lukea ammattikorkeakoulujen yhteisvalintasivustolta: ammattikorkeakouluun.fi

Kun olet valinnut haluamasi amk-valmennuskurssin ostokoriin, pääset heti maksamaan kurssimaksun. Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Voit kurssin maksaa kurssin seuraavilla maksutavoilla:

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto
3. Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay


Paytrailin maksupalveluehdot:

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun erissä tai laskulla. 

Valitse verkkokaupassa tässä tilanteessa maksutavaksi OP lasku, Walley tai jousto.

Tutustu erissä/laskulla maksamisen ehtoihin seuraavassa osoitteessa:

Paytrailin maksupalveluehdot:

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Kevään 2023 AMK valmennuskurssien aikataulut löydät tästä linkistä kuukausi ennen kurssien alkua (nyt linkistä löytyvät malliksi syksyn 2022 aikataulut):

AMK-valmennuskurssien aikataulut

Kurssin sisältö on vapaassa käytössäsi sen kauden viimeiseen pääsykoepäivään asti minne olet ilmoittautunut. Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat kurssin hinnasta -75 % takuualennuksen.

HUOM! Mikäli haluat ilmoittautua syksyn/kevään kurssille, jota vielä ei ole nettisivuillamme, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun: 
asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi tai 020 7310551.

Mikäli haluat ilmoittautua syksyn/kevään kurssille, jota vielä ei ole nettisivuillamme, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi tai 020 7310551.

Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat tässä tilanteessa kurssin hinnasta -75 % takuualennuksen. Takuualennus koskee vastaavaa kurssia ja se lasketaan kurssin normaalihinnasta. Takuualennusta ei voi yhdistää mahdollisiin muihin alennuksiin. Mikäli haluat osallistua ensimmäistä kurssia laajemmalle kurssille, niin takuualennuksen määrä -75 % lasketaan ensimmäisen kurssin hinnasta.


Ammattikorkeavalmennuksen moodle verkko-oppimisympäristöön pääset seuraavasta osoitteesta:

https://moodle.ammattikorkeavalmennus.fi

Tietosuoja

Rekisteriseloste

EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 sekä tietosuoja-laki 1050/2018

1. Rekisterinpitäjä

EV-Valmennus Oy (y-tunnus: 3165939-3 ) Pyyntitie 36, 90540 Oulu

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jukka Köngäs, asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi, puh. 040 583 6465

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Tietojen käyttötarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen

5. Rekisterin sisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: asiakkaan nimi ja yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä tiedot asiakkaan tilaamista palveluista.

6.1. Tietojen lähde

Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään rekisteröitymisen (palvelun tilaamisen) yhteydessä.

6.2. Tietojen lähde

Opetushallitukselta saamme Opintopolussa koulutukseen hakeneiden hakijoiden nimen ja sähköpostiosoitteen, niiden hakijoiden osalta, jotka ovat sallineet tietojen luovuttamisen koulutusten markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot on Opetushallitus on luovuttanut kertaluontoista sähköpostia varten. Kaikki tiedot poistetaan välittömästi sähköpostin lähettämisen jälkeen.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri säilytetään sähköisessä tietokannassa, johon on pääsy ainoastaan käyttöoikeuden omaavilla EV-valmennus Oy:n  työntekijöillä.

10. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan 1 vuoden kuluessa ostetun palvelun päättymisen jälkeen. Tietojen säilyttäminen on tarpeellista, koska kuluttaja saa palvelusta merkittävän alennuksen, mikäli hän hankkii palvelun uudestaan.  

11. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada tietoon mitä tietoja hänestä on rekisterissä sekä oikeus tietojen poistamiseen ennen kuin kohdassa 10 mainittu aika on kulunut. Tietojen poistamista voi pyytää sähköpostitse osoitteeseen (asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi) tai puhelimitse P: 0207310551.

Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan, kuten näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Jos rekisteröity vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten, niitä ei saa enää käsitellä tähän tarkoitukseen.

Viimeistään silloin, kun rekisteröityyn ollaan yhteydessä ensimmäisen kerran, 1 ja 2 kohdassa tarkoitettu oikeus on nimenomaisesti saatettava rekisteröidyn tietoon ja esitettävä selkeästi ja muusta tiedotuksesta erillään.

Tietoyhteiskunnan palvelujen käyttämisen yhteydessä ja sen estämättä, mitä direktiivissä 2002/58/EY määrätään, rekisteröity voi käyttää vastustamisoikeuttaan automaattisesti teknisiä ominaisuuksia hyödyntäen.

Jos henkilötietoja käsitellään tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten 89 artiklan1 kohdan mukaisesti, rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella vastustaa häntä itseään koskevien henkilötietojen käsittelyä, paitsi jos käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi.

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen vakinainen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on tai jossa väitetty tietosuoja-asetuksen rikkominen on tapahtunut.

12. Henkilötietojen antaminen on palvelun käyttöönottamisen vaatimus. Jotta palvelu voidaan ottaa käyttöön, niin ilmoittautumislomakkeen tiedot on annettava. Mikäli kaikkia tietoja ei anneta, niin palvelun käyttöönotto voi viivästyä tai estyä kokonaan. 

 

Yleiset sopimusehdot

Kurssin maksaminen:

Kurssi maksetaan normaalisti verkkokaupan maksupalvelussa, jossa voit valita haluamasi maksutavan tarjolla olevista maksutavoista. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Voit halutessasi maksaa kurssimaksun myös erissä tai laskulla. Kerromme tästä lisää myöhemmin näissä sopimusehdoissa.

Kurssin peruminen:

Mikäli haluat peruuttaa kurssin tai et ole muuten varma osallistumisestasi, niin suosittelemme aina ensin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse P: 020 7310551.

Jos peruutus tehdään viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkua, palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 100 euron varausmaksua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 30 päivää ennen kurssin alkamista, niin perimme kurssimaksun kokonaan. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 30 päivää ennen valmennuskurssin alkamista, ei kurssin peruuttaminen ole mahdollista ja perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Erikseen haluamme korostaa, että kurssinlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutus tapahtuu olemalla yhteydessä Ammattikorkeavalmennukseen. Peruutuksesta on aina lähetettävä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi, jonka jälkeen saat vastauksen viestiisi.

Tilaamasi opiskelumateriaalit (verkkomateriaali) voit palauttaa/peruttaa 14 päivän kuluessa tilauksesta / käyttäjätunnuksen aktivoimisesta. Verkko-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei enää ole.

Kurssimateriaalin käyttäminen:

Verkko-oppimisympäristössä (Moodle yms.) oleva materiaali on tarkoitettu vain Ammattikorkeavalmennuksen valmennuskurssilaisten henkilökohtaiseen käyttöön. Verkko-oppimisympäristön käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa muille. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Kurssimateriaalin käyttöoikeuden voimassaoloaika

Kurssimateriaali on käytössä aina seuraavaan AMK-valintakokeeseen saakka. Halutessasi voit hankkia kurssin uudelleen -50 % alennuksella seuraavalle kaudelle.

Laskulla maksaminen

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun erissä tai laskulla. Valitse verkkokaupassa tässä tilanteessa maksutavaksi OP lasku, Walley tai Jousto. 

Tutustu myös muuhun valmennustarjontaamme

Etkö löytänyt etsimääsi? Meiltä löydät laadukkaat abikurssit ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville ja valmennuskurssit kauppakorkeakouluun hakeville.

Kauppakorkeakoulun valmennuskursseja järjestävä Ekonomivalmennus on ollut jo useita vuosia oman alansa ylivoimainen markkinajohtaja kurssilaisten ja ennen kaikkea sisäänpäässeiden määrällä mitattuna.

Markkinoiden laajimmat psykologian ja logopedian valmennuskurssit. Meidän avullamme menestyt uudistuneessa valintakokeessa paremmin.

Abikurssit ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Matematiikan arvosanojen merkitys korostuu useimmille aloille haettaessa. Meidän avullamme menestyt ylioppilaskirjoituksissa varmasti paremmin.