Usein kysyttyä

Jos et löydä kysymykseesi vastausta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse

asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi

 tai 

puhelimitse 020 7310551.

Tietoa ammattikorkeakouluihin hakemisesta löydä ammattikorkeakoulujen yhteiseltä sivustolta.

Ammattikorkeakouluun.fi

Kevään 2021 AMK-valintakokeeseen tarkoitettu verkkoympäristö on avattu tammikuussa 2021. Saat tunnukset käyttöösi muutaman tunnin kuluessa ilmoittautumisesta. Jos ilmoittaudut illalla tai viikonloppuna niin saat tunnukset käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Jos haluat keskittyä vain tehtävien tekemiseen ja täysin itsenäiseen opiskeluun, silloin materiaalipaketti on paras vaihtoehto. Mikäli haluat tehtävien lisäksi käyttöösi opetustallenteet, silloin verkkokurssi sopii sinulle erinomaisesti. Jos haluat edellisten lisäksi aikataulutettua opetustusta ja mahdollisuuden kysyä opetuksen aikana lisäneuvoja opettajalta, silloin valintasi on eLive(online)-kurssi.

eLive-kurssi on etäopetus eli ns. online-kurssi, jossa opettaminen tapahtuu Zoom-ympäristössä. Opetus on etukäteen aikataulutettu ja tilanne on kaikin puolin samanlainen kuin luokkatilassakin olisi. Online-kurssi antaa mahdollisuuden osallistua opetukseen mistä tahansa, sillä tarvitset käyttöösi vain internet-yhteyden sekä tietokoneen tai tabletin. eLive-opetuksen aikana pystyt kysymään opettajalta neuvoa reaaliaikaisesti joko mikrofonin tai chatin kautta. Koska voit itse valita paikan, jossa eLive-opetukseen osallistut, saat halutessasi täydellisen keskittymisrauhan.

Sivustolle ”Tietoa AMK-valintakokeesta” on koottu laaja tietopaketti, josta selviää muun muassa hakukohdekohtaiset valintakoevaatimukset.

Tähän kysymykseen ei luonnollisestikaan ole vastausta. Olemme itse osallistuneet aiempiin AMK-valintakokeisiin, jotta voimme auttaa kurssilaisiamme menestymään parhaalla mahdollisella tavalla AMK-valintakokeen eri osioissa. Täältä voit lukea, millainen AMK-valintakoe on ollut aiempina vuosina. Esimerkkitehtäviä löydät kohdasta ”Esimerkkimateriaalit”.

AMK-yhteishaku on 17.3.-31.3.2021. Yhteishausta voit lukea lisää opintopolusta.

Kun olet valinnut haluamasi amk-valmennuskurssin ostokoriin, pääset heti maksamaan kurssimaksun. Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun erissä tai laskulla. Valitse verkkokaupassa tässä tilanteessa maksutavaksi Collector lasku/osamaksu.

Alla on lisätietioa Collector laskusta ja osamaksusta sekä kuluista. Laskulla saa korotonta maksuaikaa 45 päivää. Palvelulla on kuukausimaksu 3,80 €/kk, jonka Collector pankki veloittaa aina, vaikka lasku maksettaisiin korottoman maksuajan kuluessa.

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Ammattikorkeavalmennus.fi verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Ammattikorkeavalmennus.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf


Helmikuussa alkavien kurssien aikataulut on julkaistu. Huhtikuussa alkavien kurssien aikataulut julkaistaan viimeistään viikolla 11. Huhtikuun kurssit alkavat viikolla 15.

Helmikuussa alkavien kurssien aikataulut.

 

Kurssin sisältö on normaalisti käytössä aina seuraavaan ammattikorkeakoulun valintakokeeseen saakka. Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat kurssin hinnasta -50 % takuualennuksen.

Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa, niin voit voit halutessasi osallistua kurssille uudestaan. Saat tässä tilanteessa kurssin hinnasta -50 % takuualennuksen. Takuualennus koskee vastaavaa kurssia ja se lasketaan kurssin normaalihinnasta. Takuualennusta ei voi yhdistää mahdollisiin muihin alennuksiin. Mikäli haluat osallistua ensimmäistä kurssia laajemmalle kurssille, niin takuualennuksen määrä -50 % ensimmäisen kurssin hinnasta. 

Esimerkki: Jos ensimmäisellä hakukerralla ostat materiaalipaketin hintaan 99 euroa. Toisella hakukerralla saat materiaalipaketista -50 % alennuksen ja sen hintaan 49,50 euroa. Jos haluat materiaalipaketin sijaan hankkia 199 euroa maksavan verkkokurssin, niin saat verkkokurssista 49,50 euron alennuksen ja kurssin hintaan 199 euroa – 49,50 euroa =  149,50 euroa.


Ammattikorkeavalmennuksen moodle verkko-oppimisympäristöön pääset seuraavasta osoitteesta:

https://moodle.ammattikorkeavalmennus.fi

Tietosuojaseloste

Tietosuoja

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

EV-Valmennus Oy (y-tunnus: 3165939-3 ) Pyyntitie 36, 90540 Oulu

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jukka Köngäs, asiakaspalvelu@ammattikorkeavalmennus.fi, puh. 040 583 6465

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Tietojen käyttötarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen

5. Rekisterin sisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: asiakkaan nimi ja yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä tiedot asiakkaan tilaamista palveluista.

6. Tietojen lähde

Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään rekisteröitymisen yhteydessä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri säilytetään sähköisessä tietokannassa, johon on pääsy ainoastaan käyttöoikeuden omaavilla EV-Valmennus Oy:n työntekijöillä.

10. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan kohtuullisessa ajassa palvelun päättymisen jälkeen.


Tietosuojaseloste päivitetään 01/2021

Tutustu myös muuhun valmennustarjontaamme

Etkö löytänyt etsimääsi? Meiltä löydät laadukkaat abikurssit ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville ja valmennuskurssit kauppakorkeakouluun hakeville.

Abikurssit ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Matematiikan arvosanojen merkitys korostuu useimmille aloille haettaessa. Meidän avullamme menestyt ylioppilaskirjoituksissa varmasti paremmin.

Kauppakorkeakoulun valmennuskursseja järjestävä Ekonomivalmennus on ollut jo useita vuosia oman alansa ylivoimainen markkinajohtaja kurssilaisten ja ennen kaikkea sisäänpäässeiden määrällä mitattuna.